Telefoonnummer zoeken op straatnaam

Wanneer je snel een nummer wilt zoeken, maar je alleen de straat van een persoon of bedrijf weet, kun je onze online tool ‘telefoonnummer zoeken op straat’ gebruiken. Met deze tool kun je het telefoonnummer vinden waar je naar op zoek bent.

Het is namelijk erg handig als je het telefoonnummer waar je naar op zoek bent kunt vinden zonder dat je veel informatie hebt over degene wiens nummer je zoekt. Dit kan dus ook door alleen maar te zoeken op de straatnaam. Het is wel zo dat je dan veel resultaten krijgt en misschien ook wel van andere plaatsen die in sommige gevallen honderden kilometers verderop kunnen liggen.

Als je hierover nadenkt, is dat natuurlijk ook wel logisch. Als je bijvoorbeeld kijkt naar de vijf straatnamen die het meest voorkomen in Nederland, namelijk Dorpsstraat, Schoolstraat, Molenstraat, Molenweg en Kerkstraat. In heel veel dorpen en steden komen deze straatnamen voor, dus wanneer je daar op zoekt krijg je ook veel resultaten. Het kan ook erg lastig zijn wanneer er erg veel mensen wonen in een bepaalde straat. Vooral als je geen achternaam of huisnummer hebt en er honderden mensen in een straat wonen, is het lastig om het nummer te vinden waarnaar je op zoek bent.

Als je de achternaam wel weet van de persoon naar wiens telefoonnummer je op zoek bent, is het al iets eenvoudiger om het nummer te vinden wanneer je zoekt op straatnaam. Je kan dan namelijk zoeken op straat en achternaam, waardoor de kans dat je goede resultaten krijgt een stuk groter is. Wanneer er meerdere mensen zijn met dezelfde naam, kun je gewoon een poging wagen in de hoop dat je dan de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Je zou ook nog kunnen zoeken op postcode wanneer je deze weet. Op deze pagina kun je enkel op straatnaam zoeken, maar het is zeker aan te raden om meer informatie te vinden zodat je zoektocht gemakkelijker wordt. Een telefoonnummer is namelijk sneller te vinden wanneer je ook het huisnummer, de plaatsnaam en eventueel de naam weet van de persoon die je zoekt. Een naam is niet eens per se nodig wanneer je de goede straat, huisnummer en plaatsnaam weet. Als het je niet lukt om het nummer te vinden met onze tool, zijn er ook nog andere diensten waarmee je een nummer kunt vinden met een straatnaam. Zo heb je bijvoorbeeld 1888 nummerinformatie, maar meestal moet je dan ook wel het adres weten. Soms is het genoeg om te zeggen dat je op zoek bent naar een kapperszaak in de Schoolstraat. Wanneer er dan maar één kapperszaak is in die straat, kunnen ze je direct doorverbinden.