Telefoonnummer zoeken op naam

Wil je graag het telefoonnummer van iemand weten, maar heb je alleen een naam en verder geen adres of andere gegevens? Dat is geen probleem, want met onze tool ‘zoeken op naam’ kun je alsnog het telefoonnummer achterhalen. Hoe succesvol dit is, hangt af van hoe vaak de naam voorkomt. Wanneer het dus een buitenlandse naam is die je niet vaak hoort, is de kans dat je het nummer snel kunt vinden vrij groot. Deze moet dan natuurlijk wel in onze database staan. Wanneer je een bekende naam hebt die veel voorkomt, bijvoorbeeld De Vries of Bakker, dan zal het een stuk moeilijker zijn om het telefoonnummer te achterhalen. Het is dan net alsof je naar een speld in een hooiberg aan het zoeken bent.

Onze tool is erg eenvoudig in gebruik. Je moet in het zoekveld de naam of namen van de betreffende persoon invullen en dan klikken op ‘zoek telefoonnummer’. Het is erg belangrijk om op twee verschillende manieren te zoeken wanneer je zowel de voor- als de achternaam weet van de persoon. Je moet dan namelijk zoeken op “voornaam achternaam” en “achternaam voornaam”. Het is namelijk altijd verschillend hoe personen in de database staan. Soms staan ze eerst met hun voornaam en soms staan ze er eerst met hun achternaam in. Als je het op beide manieren probeert, is de kans dat je de juiste persoon vindt dus groter.

Meer gegevens betekent meer kans op succes

Wanneer je een telefoonnummer zoekt van een persoon waarvan je alleen de naam weet, kan je zoektocht succesvol zijn, maar het kan ook mislukken. Hoe meer gegevens je hebt van de persoon, hoe groter de kans is dat je het bijbehorende nummer kunt vinden. Wanneer je dus meerdere gegevens weet over de persoon, probeer het dan nog eens op de startpagina. Je kunt telefoonnummers zoeken op naam in combinatie met adresgegevens zoals een straatnaam of plaatsnaam. Op de speciale postcode pagina kun je een postcode achterhalen door middel van een naam.